Candice Swanepoel Victoria si lupta ei pentru dreptul mamicilor privind alaptarea in locuri publice.

evomag.ro

Candice Swanepoel Victoria si lupta ei pentru dreptul mamicilor privind alaptarea in locuri publice.

Candice Swanepoel Victoria
Candice Swanepoel Victoria

 

Dupa cum neam obisnuit , in preajama anului nou, ne concentarm atentia spre oameni si spre mentinerea pacii pe pamant. Un lucru important de adaugat in lista noastra de dorinte ar fi  normalizarea  odata pentru totdeauna a problemei alaptarii copiilor la san chiar si daca este vorba despre locurile publice. Din pacate vederea unei mame care isi alapteaza copilul la san in public, este inca considerat de cei din jur un lucru TABU.

Modelul Candice Swanepoel ne lasa sa vedem ca acest lucru este absolut normal chiar daca poate fi interpretat. Dealfel consideram acest lucru difera de la tara la tara la nivelul de cultura si mentalitate. Avem si noi modelele noastre in fiecare zi in RATB/Tren etc.

Modelul de 28 de ani de la Victoria’s Secret, este mama unui baietel de 2 luni, Anaca, si deasemeni este pasionata de alaptarea copilului la san si careia nu ii este teama de criticile celorlalti care au o problema impotriva mamelor ce isi ingrijesc/hranesc copii in public.

Candice Swanepoel Victoria
Candice Swanepoel Victoria

Multor femei le este si astazi rusine sa isi alapteze copii in  public, ba chiar sunt date afara din locurile publice pentru acest lucru.

Victoria’s Secret  spune:

M-am simtit rusinata si nevoita sa ma acopar pentru a-mi hrani copilul in public, insa nu am simtit acest lucru pentru tutorialele topless pe care leam facut in numele artei. Lumea este desensibilizata, sanul inseamna sex, iar violenta este promovata la toate posturile TV.

Alăptarea  nu este sex este un gest natural!!!

Spune prietenilor tai:


Lasă un răspuns