Ce au înţeles Firea şi Antena 3 din uriaşul tricolor uman.

evomag.ro

Ce au înţeles Firea şi Antena 3 din uriaşul tricolor uman. MANEVRA prin care PSD a încercat să ia controlul în PIAŢA VICTORIEI

Oameni buni nu va lăsaţi manipulaţi!!!!

Viitorul copiilor nostri sunt în mainile noastre!!!!!

Suprafaţa mai mare de roşu din tricolorul uman format, duminică seară, de cei care protestează împotriva guvernului Grindeanu şi a politicienilor corupţi de aproape două săptămâni, a fost asociată total aiurea de mai mulţi membri ai PSD şi jurnalişti de la Antena 3 cu procentul mai mare de alegători pe care PSD îl are la nivelul ţării.

Radu Tudor, Mihai Gâdea, dar şi primăriţa Gabriela Firea. Aceasta din urmă a distribuit postarea jurnalistei Floriana Jucan, protagonista unei poveşti de amor cu ambasadorul Elveţiei care aprindea imaginaţia gospodinelor casnice în urmă cu peste două decenii. Ulterior, Firea a şters postarea înţelegând probabil că protagoniştii tricolorului uman de la Palatul Victoria nu se aflau acolo pentru a susţine PSD, dimpotrivă. Pe tot parcursul serii de duminică, fie că au fost în zona galbenă, albastră sau roşie, oamenii au scandat până la epuizare “PSD, ciuma roşie”.
loading…


Spune prietenilor tai:


Lasă un răspuns