Cele mai “memorabile” cupluri de celebrităţi şi momente imortalizate pe covorul roșu

evomag.ro

Cât de mult ne plac celebritățile… Ocazional trebuie să recunoaștem că unele cupluri de celebrități sunt perfecte unul pentru celălalt. Nu toate însă ar putea să rămână împreună pentru totdeauna, dar cat timp  durează, se pare că se complimentează unul pe celălalt pana în momentul în care părăsesc covorul roșu. Aceste cupluri sunt, de obicei, responsabile pentru unele momente interesante pe covor roșu, care uneori depășesc chiar relația în sine. Astăzi o să vedem 4 din momentele surprinse pe covorul rou.

Rose McGowan și Marilyn Manson

1. Acest moment de neuitat când Rose McGowan și Marilyn Manson au șocat publicul la VMA-urile din 1998 în hainele lor scandaloase.

Kanye West și Amber Rose

2. Amintiți-vă că timpul Kanye West a fost la fel ca “Imma vă permite să terminați, dar …” la VMAs în 2009? Asta ne-a făcut să ne strângem. Ei bine, singurul lucru mai rău decât acesta a fost tinuta lui și lui Amber Rose în acea zi.
Britney Spears și Justin Timberlake

3. Legendarul cuplu Britney Spears și Justin Timberlake din 2001.

Giulia Salemi și Matteo Manzini

4. Modelele italiene Giulia Salemi și Matteo Manzini provoacă o agitație la festivalul de film de la Veneția din 2016. Acestea erau unele rochițe delicate și câteva linii de bronz foarte proeminente

Spune prietenilor tai:


Lasă un răspuns